Baby...

... You light up my world like nobody else.<3
Logga 200

Två söta


Lillebror & Lillagrå med slem i kinden - det är grejer det.

Den stora frågan...

... Kan man se mer bedrövad ut?

Porträtt

Logga 200

Sveriges coolaste..?

Logga 200

Ett hett tips

... Till dig som vill aktivera din hund inomhus. Lösningen heter Target. :)
Fick prova detta med Freja första gången på ett studiebesök med skolan. (Jag går inriktning hund på gymnasiet) Här fick jag dra nytta av att Freja fullkomligt älskar att trycka och stampa på saker. Denna variant brukar man oftast använda en musmatta till, men jag har inte hunnit köpa en stor ännu, så än så länge kör vi med ett burklock i gummi. Funkar kanoners! Och hon ser så fruktansvärt rolig ut varje gång jag tar fram den. Hon vet precis vad som gäller.
Mamma ställde upp med digitalkameran och klickade några bilder. Bjuder på en här.
Verkligen en bra och rolig aktivering.
Logga 200

Tack

Superroligt att statistiken börjar stiga så smått, underbara ni!
Är man tjej så kan man göra två (tre) saker samtidigt. Äta, se på TV och blogga. Jojomen!
Har i alla fall nyss varit ute med dessa underbaringar på en timmes promenad. Blev tvungen att lyfta Zeus! Han är ju bra mycket tyngre än Freja och det märktes. Haha, men det gick bra. Fick lyfta honom över ett par stockar som vi var tvungna att ta oss över. Är man 10 ½ så är man. :) Freja däremot skuttade över hur lätt som helst så det var ju skönt att bara behöva lyfta en hund.
Logga 200

Kvalitétstid

Vid 10:30 imorse sken solen, så jag tog med mig mitt lilla hjärta ut för att njuta av det vackra vädret och passa på att sola lite. Grävde en grop och gjorde sedan något som liknade en soffa av snön, med ryggstöd och allt. Freja hjälpte mig självklart att gräva, men att jaga snöklumpar var också populärt. :)
Gick sedan in för att hämta en stor filt och ett gäng plädar också bäddade jag upp där ute på soffan. Freja fick hoppa upp bredvid mig. Lade hennes fleecetäcke över henne också för lite extra värme när hon skulle få ligga stilla ute. Hon kröp upp tätt, tätt intill mig och suckade innan hon slumrade till i min famn till ljudet av fågelkvitter. Och där satt vi och njöt i två hela timmar innan vi ens hade den minsta tanken på att gå därifrån.<3
.
Hade varken med mig mobilen eller kameran tyvärr, så några bilder blev det inte. Men den där stunden betydde verkligen mycket för mig. Så bekymmersfri, njöt verkligen i fulla drag.
Nu har klockan hunnit bli fyra och jag tror att jag ska ta mig ut på en skogspromenad med hundarna. (Zeus är här med oss ikväll) Får se om jag tar med mig en kamera, men risk finns att det kommer upp ett gäng med bilder här sedan i så fall. Ha en supermysig fortsättning på denna lördag!
Logga 200

Sista dagen

Idag är det äntligen sista dagen innan sportlovet! Heeeelt galet underbart :D
Under lovet kommer jag ha fullt upp med hundarna, hästarna, fotografering, lite plugg samt en himla massa renovering.
Sitter hemma nu och ska åka till skolan om några minuter.
Funderar faktiskt på att bjuda er på en smygtitt på rummet. En del som det blev mycket svart-vitt på. Rätt läckert ändå. :) Nu ska jag kila och göra klart det sista i skolan, vi hörs sedan!
.
Bloggdesignen kommer förmodligen komma upp om ett tag. Vet dock inte exakt hur länge då jag beställt en av en superduktig tjej och står nu på en kölista. I nuläget är ju bloggen supertrist, men det ska det absolut bli ändring på! :)
Logga 200